Spaparts Nordic AB

Nordpool spafilter

Artikelnummer: PSF 360405Lagerplats: A-2-3

 

Kompatibelt spafilter till Svalbard Sarek Abisko Oden Idun Tor

Spafiltret i ditt Spabad.

Många faktorer spelar in när det gäller vattenrening. Man kan inte alltid se när vattnet är mättat. Viktigaste är vattnets PH värde, då fungerar spafiltret bäst. Vid hög badbelastning krävs både mer kemikalier och extra Spafilter. Trots att det kan verka klart och fräscht lossnar det hudpartiklar, hår, schampo, badolja som försämrar vattenkvaliteten. Man behöver inte oroa sig för föroreningarna som samlas i filtret.

Så länge Spafiltret fungerar felfritt kommer smutsen att stanna i filtret. För att bibehålla en god kvalitet på Spafiltret rekommenderar vi att du rengör det åtminstone ett par gånger i månaden. Beroende på badbelastningen

Om inte Spafiltret rengörs regelbundet kan bakterier bildas i biofilmen det gula i filtrets flikar. Klor tar inte bort biofilmen i Spafiltret. Under rekommenderade produkter nedan har vi Vian Filtertvätt.

Filter längd 210

Filter Ø 150

Filter topp Handtag

Filter botten 48 mm grov gänga


3 Månaders engångsfilter, Ska bytas var tredje månad vid normalt badande. Ger ett renare badvatten, tar bort partiklar ner till 1-5 micron. Ett nytt tvättbart filter tar bort partiklar ner till 20-40 micron. Spar tid och besvärliga filtertvättar samt kemikaliekostnader! Spar tid och besvärliga filtertvättar samt kemikaliekostnader!

460.00 kr

Antal:

Priser inklusive moms

Nordpool spafilter Nordpool spafilter
Bildskugga