Spaparts Nordic AB

AquaFinesse Spa Care Box Nyhet

Artikelnummer: PSV 365981

AQUAFINNES SPA CARE SYSTEM - FÖR ETT VÄLMÅENDE SPABAD!

Genom att använda revolutionerande teknologi kan AquaFiness patenterade Formula ge dig rent, klart och luktfritt vatten med bara 1 dos per vecka! AquaFinesse mjukgör även vattnet genom att ta bort kalk och uppbyggnad av avlagringar på spabadets utrustning.

Detta paket AquaFinesse Vattenrening för spabad innehåller: 2st x 2 liters flaskor med AquaFinesse lösning. 1st dispenser för långsam upplösning. 1st paket av sanitetstabletter (tri-klor). 1st instruktionsmanual. Varje paket med AquaFinesse kommer att räcka 3–6 månader, beroende på storlek på ert spabad. Enligt tester som utförts i olika fabrikat av spabad visar att i samtliga modeller så gömmer sig merparten av den mängd bakterier som finns i anslutning till badvattnet under speciell biofilm i spabadets rörsystem.

Denna biofilm kapslar in bakterierna och gör att traditionellt desinfektionsmedel som ex. klor inte kommer åt bakterierna. Det är detta labbet bakom Aqua Finess tittat närmare på! Den speciella AquaFiness lösningen som tillsätts direkt i badvattnet en gång i veckan löser effektivt upp denna biofilm och frisätter bakterierna i rörsystemet igen så att kloret kan ha sin verkan och spabadsvattnet blir enklare gnistrande klart och rent, med en mycket lägre åtgång av klor. Kloret i sin tur doseras enkelt i en speciell medföljande dispenser som rymmer en 20g klortablett åt gången. Dispensern placeras ovanför filtret i spabadet där klor sakta utsöndras under veckan som går. dispensern kollas till ibland för att säkerställa att det alltid finns en tablett. Beroende på badbelastning

Man ska sikta på att ha ett fritt klorvärde på runt 1ppm. AquaFiness är alltså inget klorfritt alternativ, utan fungerar tillsammans med kloret. Men tack vare den speciella AquaFiness kemikalien så behövs betydligt mindre mängder klor, samt att vattnet i övrigt är lättare att underhålla och håller andra vattenvärden mera stabilt. Dessutom är det mycket skonsamt emot spabadets utrustning och man räknar med att förlänga livstiden på spabadets komponenter med 300% ifall man kör med AquaFiness från början i ett helt nytt spabad.

Detta också tack vare av den mindre mängden övriga kemikalier som annars skulle behövts tillsättas. Gör som många andra och testa Aqua Finess idag! Aqua Finess passar alla fabrikat av spabad och passar bäst att starta med i samband med ett vattenbyte, för att ha så lite gamla smutsrester kvar i badvattnet!

1199.00 kr

Antal:

Fraktkostnad 159 SEK tillkommer.

Priser inklusive moms

AquaFinesse Spa Care Box