Spaparts Nordic AB

Astral Cantabric 400 Toppmonterat sandfilter

60 kg sand. Beställningsvara

CANTABRIC filter

Filter insprutat i teknisk plast. Elfenben färg. Förening av den övre och nedre delen av filtret genom termisk svetsning. Utrustad med tryckmätare, manuella vatten- och luftutblåsningar. Väljarventil ingår. högsta hastighet filtrering på 50 m3/h/m2. Max arbetstryck: 2,5 kg/cm2. Gängat filterkåpa i ABS-plastmaterial.

KARAKTERISTIKA:
– Finns med sido- eller topputgång (topp) beroende på din bekvämlighet och det tillgängliga utrymmet för din plats.
– Filterkropp tillverkad av oföränderlig plast som är resistent mot kemiska och atmosfäriska ämnen. Gjord för att fungera utomhus.
– Utrustad som standard med AstralPool 6+1-vägs väljarventil, 1 1/2″ för diametrar på 400 mm, 500 mm och 600 mm, 2” för diameter 750 mm och 2 1/2 ″ för diameter 900 mm, med bajonettstängning, för filtrering, tvätt, sköljning, recirkulation, tömning, stängd och vinterisering, alla in- och utlopp är anslutna).
– Transparent lock för att underlätta visuell inspektion och åtkomst till insidan av filtret vid sidoventil.
– Uppsamlare och diffusor för kontinuerlig prestanda.
– Manuell luftspolning för att släppa ut luften inuti filtret vid behov.
– Den har en 3/4″ manuell vattendränering i filtersandavtappningspluggen för att underlätta dess dränering utan sandförlust.
– Sandspolning på 1 1/2" för diametrar på 400 mm, 500 mm och 600 mm och 2" för diametrar på 750 mm och 900 mm.
– I sin nedre del har den en uppsamlare med hjälp av armar för att säkerställa ett balanserat flöde och filtertvätt.
– Tryckmätare för kontroll av filtertvätt.
– Integrerad bas i filtrets nedre halva, med hål för korrekt fixering i marken.
– Större mynning på 225 mm för att underlätta hantering och lastning av sand i diametrar på 900 mm. För resten av sortimentet är den övre öppningen 177 mm.

FÖRDELAR:
– Enkel dränering. Ingen sandförlust genom ett manuellt vattenavlopp inbyggt i sandavtappningspluggen.
– Funktionalitet. Den avancerade tekniken som utvecklats för Cantabric-filter ger extraordinär driftsäkerhet med minimalt underhåll, vilket återspeglas i en säkerhet som möjliggör optimering av poolfiltrering under många år. Det bör också beaktas att den innehåller 6+1-vägsväljarventilen som är karakteristisk för AstralPool för filtrering, tvätt, sköljning, recirkulation, tömning och stängning.
– Innovativ design. Utöver dess funktionalitet har AstralPool varit angelägen om att skapa en ny bild för sina Cantabric-filter, vilket resulterar i en produkt med en attraktiv och innovativ design både för sin elfenbensfärgade färg och för sina former, utan att glömma dess anpassningsförmåga till Locations behov.
- Brett intervall. Cantabric-filter ger den idealiska lösningen för en mängd olika poolstorlekar, eftersom de anpassar sig till filtreringsbehov för kapaciteter från 30 till 240 m3 med flöden på 6 000 l/h upp till 30 000 l/h, med en hastighetsfiltrering på 50 m3/ h/m2.


Dokument

Reservdelar

7500.00 kr

Antal:

Produkten skickas direkt från tillverkaren. Kontakta oss för lagerstatus.

Fraktkostnad 600 SEK tillkommer.

Priser inklusive moms

Artikelnummer: PSP 22399Lagerplats: B-E-S

Astral Cantabric 400 Toppmonterat sandfilter

Tillbehör och reservdelar

Bildskugga