Spaparts Nordic AB

Personuppgifter - GDPR

Spaparts Nordic AB ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Dataskyddsförordningen, GDPR. Då du gör en beställning på Spaparts Nordic AB:s hemsida, www.SpapartsNordic.se, så samtycker du till att dina personuppgifter sparas för att vi ska kunna behandla din order och genomföra köpet samt framtida utskick av information från Spaparts Nordic.

De kunduppgifter som vi samlar in och sparar är: Namn, adress, telefonnummer, e-post samt orderdata. Vi sparar inte några personnummer då betalning sker hos extern samarbetspartner, Svea Ekonomi. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag och vi lagrar uppgifterna på säkra, övervakade system.

För att analysera användningen av vår webbplats använder vi Google Analytics och deras utökade Remarketing funktion som möjliggör en bättre analys och för att kunna erbjuda bättre anpassad annonsering. Andra plugins som Youtube, Facebook och Instagram finns också på denna webbplats. Beakta även den externa leverantörernas dataskyddspolicy. Det går att välja bort Google Analytics funktioner genom att installera ett tillägg till webbläsaren som du hittar här.

Kunduppgifter i samband med order sparas i enlighet med bokföringslagen.

 

 

Bildskugga