Spaparts Nordic AB

Nordpool spafilter

Artikelnummer: PSF 136513Lagerplats: A-8-5

 

Kompatibelt spafilter till modell Svalbard

Spafiltret i ditt Spabad.

Många faktorer spelar in när det gäller vattenrening. Man kan inte alltid se när vattnet är mättat. Viktigaste är vattnets PH värde, då fungerar spafiltret bäst. Vid hög badbelastning krävs både mer kemikalier och extra Spafilter. Trots att det kan verka klart och fräscht lossnar det hudpartiklar, hår, schampo, badolja som försämrar vattenkvaliteten. Man behöver inte oroa sig för föroreningarna som samlas i filtret.

Så länge Spafiltret fungerar felfritt kommer smutsen att stanna i filtret. För att bibehålla en god kvalitet på Spafiltret rekommenderar vi att du rengör det åtminstone ett par gånger i månaden. Beroende på badbelastningen

Om inte Spafiltret rengörs regelbundet kan bakterier bildas i biofilmen det gula i filtrets flikar. Klor tar inte bort biofilmen i Spafiltret. Under rekommenderade produkter nedan har vi Vian Filtertvätt.

Filter längd 210

Filter Ø 150

Filter topp Handtag

Filter botten 48 mm grov gänga

Spabadsfiltret rengörs enkelt genom att man tar ur filtret använd en 10 liters hink som du för över Spabadsfiltret till i badvattnet, då fastnar det grumliga i hinken. Efter du tagit ur Spabadsfiltret följ anvisningarna från leverantören för filtertvätt.

Spabadsfilter bör rengöras varannan månad. Vid hög badbelastning, ska spabadsfiltret rengöras oftare. Viktigt att du har ett extra spabadsfilter som du skiftar med efter varje bad.

430.00 kr

Antal:

Priser inklusive moms

Nordpool spafilter Nordpool spafilter
Bildskugga